MR. SUSHI IJSSELSTEIN

MR. SUSHI IJSSELSTEIN Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi IJsselstein. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 11:07 Vriendelijk personeel, goede sushi!
25 sep 2022 om 11:06 Altijd goede sushi!
25 sep 2022 om 1:59 Top service eten was top en vriendelijke bezorger
24 sep 2022 om 23:30 Heerlijk zoals altijd
24 sep 2022 om 20:59 Bestelling pas na ruim 2 uur bezorgd . Gebeld maar eerst geen enkel kontakt te verkrijgen
24 sep 2022 om 20:57 Eerste keer hier besteld, was super lekker.
24 sep 2022 om 20:28 N bijna 2 uur kwam de pokebowl. Nog niet eerder zo slecht gegeten. Smakeloos, klein bakje met voornamelijk rijst. Wij gaan hier nooit meer bestellen
24 sep 2022 om 14:17 ze waren 1,5 uur te laat en ze namen niet meer op, dus de compensatie die we zouden krijgen, krijgen we niet meer
23 sep 2022 om 23:10 18.15 besteld, 21.00 pas eten. Wel 25x gebeld maar niemand die de telefoon op nam. Ik begrijp dat er overal personeelstekort is momenteel maar dit gaat nergens over! NOOIT MEER
23 sep 2022 om 21:25 3 uur, ja DRIE UUR gewacht op 1 pokebowl en een pasteitje. 1,5u levertijd en nog eens 1,5 te laat komen zonder enig bericht en telefonisch niet bereikbaar! Laatste keer dat ik hier bestel, bah
23 sep 2022 om 2:26 Niet lekker
22 sep 2022 om 23:35 Helemaal goed weer. Toppertje jongens!